2016 a traktorpornó éve

 

Belefutottam egy klasszikus “melyik szót látod meg először” képbe, és a büszkén jelenthetem, hogy a szó, amely jellemezni fogja a 2016-os évemet… az a vetés.

traktor,-naplemente-a-mezon-tul,-mezo-208595
2016-os kilátások #parasztromantika #traktorpornó

 

Jogos a kérdés, hogy melyik elvetemült facebookos gazda készít agrárszókincsből képet, de amúgy ez az a tinioldal volt, amit természetesen csak “hivatalból” követek, és nekem sikerült a nevetés szóból a lényeges részt meglátni.

2015 csodálatos év volt nekem, mind emberi, mind szakmai szinten, és nagyon szeretném, ha ez a fejlődés nem állna meg az új évben sem. Szóval helló, írásmesterség, idén tovább tervezlek űzni és ostromolni a szerelmemmel. Helló, új és régi barátok és ismerősök, remélem, idén is toleráltok majd, ha fullba’ nyomom a kretént. Helló, Kelet-Ázsia, segíts, hogy tovább kutassam a titkaid, és legyen hozzám kegyes a Kanji Senpai.

Ti pedig, kedves jövendőbeli olvasóim, ne vessetek
ba dum tss

(a szóviccek idén is maradnak, ez már csak ilyen)

buek
…és más dolgok sem változtak

Tudom, mire gondolsz: felesleges az efebofília miatt aggódni, mert JB sokkal vállalhatatlanabb, de ne ítélkezz. YA-t írok, és mostanában segít ráhangolódni.

Amúgy meg én vagyok az antihipszter: nem akkor lelkesedem dolgokért, amikor még nem mainstreamek, hanem akkor, amikor már nem azok. Khm, a héten vettem magamnak egy kalocsai hímzéses kesztyűt, végül is csak 4 évvel maradtam le a trendről.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s